• Capacitació Digital: Què pots trobar-hi?

  Amb el desenvolupament de la tecnologia i la cerca de noves formes de comunicació, les TIC s'han posicionat com un dels pilars bàsics de la nostra societat i del món laboral. Tràmits com la recerca de feina, entrevistes de treball, relacionar-se amb l'administració pública o entitats bancàries, entre d'altres, són cada cop més electrònics, accentuant la bretxa digital.

  DAVANT D'AQUESTA REALITAT...

  DinàmiG, en col·laboració amb altres entitats del territori, engeguem aquest projecte de CAPACITACIÓ DIGITAL, que inclou accions formatives presencials i en línia amb l'objectiu de reduir aquesta bretxa digital i donar eines a la població per a la realització dels tràmits i gestions que es fan habitualment de manera electrònica.

  MOODLE

  Activem aquesta plataforma on-line amb càpsules formatives breus sobre diverses temàtiques que podeu consultar de manera gratuïta i tantes vegades com necessiteu. El Moodle vol ser una eina viva i dinàmica i els vostres comentaris i propostes ens ajudaran a crear un suport útil, actualitzat i a l'abast de tothom.

  COM APUNTAR-TE?

  Si vols donar-te d'alta, realitza l'enquesta de capacitació digital i espera a rebre un correu per confirmar l'alta a la plataforma moodle.

  HI SOM PER AJUDAR-VOS

  Des de DinàmiG, us oferim el nostre suport del de diverses vies:

  PRESENCIAL A L'ÀREA D'OCUPACIÓ MAS LES MATES

  C/Mestre Falla, 47 - 17800 OLOT

  Horari: Dilluns, Dimarts, Dimecres 9h - 14h / 15:30h a 18h i Dijous i Divendres 9h a 14h

  Telèfon: 972 26 78 12

  Correu-e: ocupacio@dinamig.cat

  AULA OBERTA

  A l'aula de Mas Les Mates disposareu d'ordinadors, connexió a Internet i assistència tècnica a la vostra disposició.

  VIA MOODLE

  Podeu deixar-hi els vostres comentaris, propostes, dubtes i qüestions, a través del xat

   

  Logos Capacitació Digital

Cursos disponibles

Aquí trobareu material sobre noves tecnologies. Podeu visualitzar-les tantes vegades com vulgueu i sempre les tindreu a la vostra disposició.

Alguns arxius, són les sessions realitzades presencialment a l'aula TIC del Mas Les Mates d'Olot. Els assistents que van assistir a les sessions, tot i no sortir en els vídeos, és poden escoltar en interactuar amb en Jordi Centelles (professor).

Aquí trobareu accés a diversos arxius en format document/diapositives.

Us facilitaran d'una forma ràpida, senzilla i útil, coneixements bàsics per a realitzar el vostre currículum o com millorar-lo, preparar una entrevista de feina, com inscriure's al Servei d'Ocupació de DinàmiG o com registrar-se a Infofeina des del mòbil.

I no oblideu consultar periòdicament els Tallers disponibles, perquè aniran apareixent de nous.

Què és l'ACTIC?

La sigla ACTIC correspon a la denominació "acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació".

Certificat Acreditatiu
L'ACTIC és la certificació acreditativa de la competència digital, entesa com la combinació de coneixements, habilitats i actituds en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) que les persones despleguen en situacions reals per assolir objectius determinats amb eficàcia i eficiència.

Competències TIC
L'ACTIC permet a qualsevol persona demostrar les seves competències en TIC mitjançant una prova per ordinador que s'avalua automàticament. La prova és telemàtica, encara que s'ha de fer en un centre col·laborador reconegut per la Generalitat, el qual garanteix que es fa en les condicions adequades. Hi ha més de 350 centres distribuïts per tot Catalunya, amb molta diversitat d'horaris d'avaluació. La sol·licitud d'acreditació i l'obtenció del certificat també són telemàtics. No cal esperar cap convocatòria per presentar la sol·licitud.

Una eina per trobar o millorar de feina
Les persones que superen satisfactòriament la prova obtenen un certificat (bàsic, mitjà o avançat) que emet la Generalitat, i que els possibilita acreditar un determinat nivell (1, 2 o 3, respectivament) de competències en TIC davant de qualsevol empresa o administració. Aquests certificats són, doncs, una eina que pot facilitar l'obtenció d'una feina, la promoció professional, l'accés a eines d'aprenentatge virtual o l'obtenció d'una certificació professional.